Συνολικές προβολές σελίδας

Τα μπισκότα....

Μία γυναίκα περίμενε στο αεροδρόμιο για την πτήση της. Αγόρασε ένα πακέτο μπισκότα και βρήκε ένα ήσυχο μέρος στο αεροδρόμιο για να κάτσει και να διαβάσει το βιβλίο της μέχρι να ανακοινωθεί η πτήση της. Άρχισε να διαβάζει το βιβλίο της, όταν παρατήρησε ότι ένας άντρας που καθόταν δίπλα της έπαιρνε από τα δικά της μπισκότα, χωρίς να τη ρωτήσει. Προσπάθησε να το αγνοήσει και να συνεχίσει να διαβάζει ήρεμα το βιβλίο της.


Συνέχισε να παίρνει από τα μπισκότα της και όσο περνούσε η ώρα, άρχισε να σκέφτεται πως αν δεν ήταν τόσο ευγενική, σίγουρα θα έκανε παρατήρηση στον αγενή άντρα που χωρίς καμία ντροπή, έπαιρνε από τα μπισκότα της, χωρίς να τη ρωτήσει.

Όταν πια είχε μείνει ένα μπισκότο, ήταν περίεργη να δει τι θα έκανε ο αγενής κύριος. Εκείνος πήρε το μπισκότο, την κοίταξε, χαμογέλασε και το έκοψε στη μέση. Έδωσε το μισό σε εκείνη και το άλλο μισό το έφαγε. Εκείνη εκνευρισμένη, σκέφτηκε: «Αυτός ο άνδρας ήταν τόσο αγενής! Δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ για όλα τα μπισκότα που έφαγε!»


Μετά από λίγο, η πτήση της γυναίκας ανακοινώθηκε. Εκείνη πήρε τα πράγματά της και κατευθύνθηκε στο αεροπλάνο. Βρήκε το κάθισμά της στο αεροπλάνο και έκατσε για να διαβάσει το βιβλίο της. Καθώς έψαχνε το βιβλίο της, είδε ότι μέσα στην τσάντα είχε μία συσκευασία κλειστή με μπισκότα. Κατάλαβε ότι ήταν τα δικά της μπισκότα που δεν τα είχε ανοίξει. Τόση ώρα, ο κύριος που καθόταν δίπλα της, και που τον νόμιζε για αγενή, προσπαθούσε να μοιραστεί τα δικά του μπισκότα μαζί της. Κατάλαβε ότι εκείνη ήταν η πιο αγενής και ότι ο κύριος μόλις της είχε δώσει ένα σημαντικό μάθημα… όσο μοιράζεσαι μεγαλώνεις… όσο δίνεις γεμίζεις… !

Πηγή: www.inspirationalstories.eu